Holistisk Kropsterapi & Mentoring

Body & Soul Talk

Hvis du vælger et forløb med Body & Soul Talk sessioner, er du på vej til at finde større fred med dig selv og din krop!

Her kan du lade din krop få en stemme med blid powerfuld kropsterapi skræddersyet til DIG….

Sammen kaster vi lys på  dig og dine udfordringer, lige der, hvor din krop og dit liv kalder på forandring…… Din krop husker nemlig din historie – og det du ikke kan forstå, eller måske har glemt, og som kan have en betydning for din balance.

Få hjælp til at oversætte det, der blokerer dig, og holder dig tilbage, så du kan leve i meget større fred, med at være den DU er. Med Body & Soul Talk Sessions kan du typisk opleve følgende:

Så kære dig – Er det tid til forandring og et kærligt løft opad med kroppen og din energi som vejviser? 

Når du forstår, kan du handle - Når du kan handle, kan du blive hel igen..!

Jeg arbejder Holistisk, dvs, jeg anerkender, at ALT (og med ALT mener jeg ALT) i dit liv kan have indflydelse på din balance eller mangel på samme. Dine tanker, dine overbevisninger, din kost, motion, søvn, dine fysiske omgivelser, dine relationer, din fortid, din historie – alt dette og meget mere, er afgørende for, hvordan du har det, og hvordan dit liv udformer sig.

Din krop er energi og har sin helt egen frekvens eller vibration, som er din og kun din. Men den er meget påvirkelig af ovennævnte faktorer. Når du rydder op i dit indre skrald, giver slip og forandrer, det du kan, vil din vibration højnes og du vil tiltrække endnu mere af det gode, din krop vil få det bedre, og du vil skabe mere af det, du ønsker…

"LET THE GOOD VIBES INTO YOUR LIFE"

Er du klar? Har du fået nok af det, der ikke længere fungerer for dig? Er du villig til at træffe nye valg for dig og din værdifulde livskvalitet? Fat mod, der er MASSER af muligheder for dig og din krop til forandring og heling.

Hvis du vælger et forløb hos mig, holder jeg dig kærligt men bestemt i hånden hele vejen, taler dig ikke efter munden, men møder dig fra hjertet, der hvor du er klar.

Via din krop og det, den fortæller, vil du få en meget større kropsbevidsthed, og en bevidsthed på alt det, der begrænser dig, og hvorfor…Først der kan du ægte gøre noget ved det – når du VED lige præcis, hvad der er på spil.

Sådan foregår en session:

Et forløb er uanset hvad, altid skræddersyet til lige netop dit udgangspunkt. Der vil være 100 % fokus på dig og dine behov og ønsker.

Du kan vælge 3 forskellige måder at modtage 1:1 sessioner hos mig:

  1. Fysiske sessioner i mine dejlige, smukke og rolige lokaler.

          Læs Covid-19 retningslinjer her: 

 

        2. Sessioner i naturen i alt slags vejr. Jeg er så heldig at have det hele lige udenfor døren – Der er både skov, mark og fjord, som kan danne rammen             for din session. Læs mere mere her om Healing Soul Walk & Talk:

 

       3. Fjernbehandling med BodyTalk, som er en energetisk metode, er ikke afhængig af, om du er fysisk til stede eller ej.

          BodyTalk er energimedicin og opererer i det kvantefysiske felt, og kan derfor sagtens anvendes på tværs af lange afstande, og har vist sig i                        forskellig forskning at have stor effekt. Lad dig derfor ikke begrænse af fx Covid-19, angst eller lade andre begræsninger være en flowstopper for at                  modtage min hjælp <3

Jeg har ofte fjernbehandlinger, og mine kunder, som jævnligt modtager denne modalitet,  er super glade for det.

Jeg har selv med stor glæde modtaget mange fjernbehandlinger. 

Læs mere om, hvordan det foregår her.

 

Uanset hvilken Du modtager en dejlig og skarpsindig blanding af samtale, coaching, energi- og kropsarbejde fuldt påkkædt, siddende eller på briksen, og teknikker og øvelser, som du får med hjem, så du selv kan gøre noget i din hverdag. 

DET VIGTIGSTE ER, AT DU SELV TAGER ANSVAR, OG ER VILLIG TIL AT GØRE DET, DER SKAL TIL, NÅR DU VED HVORDAN!

Du vil bl.a. lære åndedrætsøvelser, yoga øvelser hvis påkrævet, korte nemme meditationer, teknikker til at balancere din hjerne og krop på en nem måde og meget mere energiguf! Du vil få en større viden om dig selv, og hvorfor din krop gør som den gør. Vi tager et skridt af gangen i dit tempo, og jeg puffer kærligt til dig, hvis jeg oplever, du kører i ring…. 

Jeg arbejder meget intuitivt, og ved hurtigt, hvad vej vi skal. Jeg sammensætter forløbet, så du får mest ud af det. Jeg anvender nedenstående metoder for at hjælpe dig, metoder som jeg selv profiterer af i mit eget liv, og har brugt i min egen søgen efter balance, sundhed og frihed. 

Fordi det virker!  Hvis du klikker på hver enkelt metode, kan du læse mere, hvis du er nysgerrig!

 
 

Metoder som tager sit udgangspunkt i kroppens energisystem, underbevidste mønstre, fortrængte følelser, traumer og begrænsende overbevisninger. Det er aldrig for sent at få fred med sin historie og få fred i sin krop!mine

Jeg stod i en svær periode i mit liv, hvor jeg næsten lige havde mistet min søn. Det var en kæmpe sorg, som jeg i starten fik psykologhjælp til. Da det ikke hjalp, valgte jeg at starte hos Elena, hvor jeg stadigvæk går. Hun hjalp mig med at lære nye sider af mig selv at kende. Hun gav mig vejrtrækningsøvelser til de svære og hårde dage. Det vigtigste af alt lærte hun mig at være mere kærlig ved mig selv ved at lytte til min krops signaler. Derfor kan jeg kun varmt anbefale Elena❤
Mette, 24 år
Kom til Elena første gang efter at have fået hende anbefalet af min veninde. Både min veninde og hendes datter har brugt Elena. Nu bruger jeg hende selv og begge mine børn kommer hos hende. Hun har nogle fantastiske evner som kan hjælpe en, selvom man så sad helt tavs. Jeg har personligt brugt Elena til at rydde op i et indre kaos tynget af angst. Elena er god til at finde ind til kernen og er enormt støttende. Elena har en helt unik måde at tilgå mennesker og jeg er taknemmelig for at jeg er landet på hendes vej. Jeg vil til hver en tid anbefale Elena uanset problemstilling. Hun er oprigtigt og meget dygtig.
Anonym
Jeg henvendte mig til Elena første gang, fordi jeg havde nogle følelsesmæssige problemer, jeg gerne ville have belyst og lettet. Jeg er siden da kommet regelmæssigt, og kommer oftest når jeg har stresssymptomer, eller på anden måde har brug for at få hjælp til fysiske såvel som mentale udfordringer. Jeg har brugt Elenas hjælp til at få sluppet og healet gamle traumer, mønstre, begrænsende overbevisninger og lignende. Jeg oplever altid hjælpen hos Elena som meget omsorgsfuld og empatisk. Det er rolig, blid og nænsom behandling og samtaleterapi. Efter en session føler jeg mig altid ti tons lettere - for mentalt affald! Det har en kæmpe effekt, og meget bliver sluppet både effektivt og nemt, når det er klar til at blive sluppet. Hos Elena føler jeg mig altid mødt og set som den jeg er, og taget nænsomt af på lige præcis den måde, der er bedst for mig. Jeg har ofte fået en større forståelse for og indblik i, hvorfor jeg har ageret som jeg har, eller hvorfor jeg har tiltrukket de smerter eller udfordringer, jeg har skulle deale med. Det har stor betydning for mit helbred, både fysisk og mentalt, at få de behandlinger hos Elena. Som person er Elena sød, skøn og dejlig - og utrolig omsorgsfuld og empatisk, så det er en ren fornøjelse at komme hos hende. Jeg vil til hver en tid anbefale Elena til alle, der har brug for hjælp. Kram herfra 🙂
Lene Velschow, 47 år
Jeg har igennem tiden haft stor glæde af Elena´s utrolig dejlige væsen, og meget store faglighed, som tydligt skinner igennem i hendes behandlinger. Elena har en stor pallette af værktøjer som hun gør brug af, afhængig af årsagen/problematikken. Jeg har fået behandlet flere fysiske ting, men kommer nu hos Elena for at holde skavanker fra døren OG ikke mindst for at blive hjulpet igennem de skvulp livet giver. Også det er Elena fantastisk til – jeg bliver altid mødt med forståelse og empati – og ender gerne med at gå derfra en hel del klogere på mig selv og min situation. Jeg kan kun give Elena min største og varmeste anbefaling.
Kvinde, 54 år
En behandling hos Elena er både en sansemæssig stærk oplevelse og effektiv behandling i ét. Jeg har prøvet mange dygtige behandlere gennem årene , ofte med en ret så kortvarig effekt - som om forandringen endte i den gamle hverdags problemstilling igen - efter nogle dage, efter en uge. Hvilket ikke er sket for mig hos Elena. Tværtimod har der været både en øjeblikkelig og en mere langsigtet forandring efterfølgende. Jeg tager et behandlingsforløb hos Elena hver sommer og det hjælper mig hver gang kvalitativt videre. Dertil kommer at Elenas facon og værensform : Hendes sødme , rummelighed , engagement , evne til nærvær kombineret med hendes skarphed og præcision i sig selv er en dejlig og tryg favn at hvile i - og turde arbejde indenfor. Hendes hjerte fylder rummet.
En psykolog
Jeg henvendte mig til Elena pga. tankemylder, og en krop der sitrede af uro/stress. Jeg følte mig med det samme tryg og kærlig mødt. Elena hjalp mig med at få øje på, hvilke gamle mønstre og overbevisninger jeg bar rundt på, og hvordan de faktisk hæmmede mig i mit liv. Jeg har fået ro i både krop og sind efter nogle sessioner i hendes dejlige selskab. Til og med mit tankemylder er væk, det er helt vildt fedt. Det havde jeg aldrig troet kunne lade sig gøre, for jeg har altid haft tankemylder. Elena er fantastisk dygtig til at skabe ro i krop og sind. Jeg giver hende de varmeste anbefalinger.
Kvinde, 47 år