BodyTalk

Hvad er BodyTalk?

BodyTalk System er 16 år gammelt, og er udviklet af australieren John Veltheim, som oprindeligt er uddannet inden for kinesisk medicin og kiropraktik. BodyTalk er på de få år, det har eksisteret, blevet anbefalet af celleforskeren Bruce Lipton og James Oschman Ph.d. forsker i energi. BodyTalk er en blid men meget powerfuld behandling, som tillader kroppens energisystemer at arbejde synkroniseret sammen igen, som det var tiltænkt fra naturens side. BodyTalk arbejder dybt på alle planer – og hjælper kroppen til at “kigge” på det, den er klar til. Kroppens interne kommunikation optimeres, og dens naturlige evne til at reparere sig selv får igen mulighed for at blomstre. Bodytalk er en intelligent holistisk behandlingsform, som samler al den viden, vi har om kroppen i dag både fra behandlertraditionerne i Østen og medicinsk viden fra vesten! BodyTalk behandlingen foregår fuldt påklædt, og er meget afslappende. Gennem biofeedback (på lignende vis som muskeltests i kinesiologi) idenfiticeres de svage energikredsløb i kroppen, og via en blid teknik, hvor der tappes blidt på hoved og hjerteområde genoprettes balancen i kroppen.

BodyTalk principper

BodyTalk – Når gammel helbredsvisdom møder nutidens viden om sundhed og trivsel! Kolonne 1 tv: BodyTalk indeholder elementer fra både østlige helbredsfilosofier og moderne vestlig sundhedsvidenskab – har eksisteret i 20 år, og anvendes over hele verden i dag . Elementer som: Tankefeltterapi, yogaprincipper, Heartmath, kinesisk medicin, meridianlære, healing, chakrasystemet, cellebiologi, astrologi, kinesologi, epigenetik (seneste viden om arvelighed og dna), anatomi & fysiologi, traditionel sygdomslære og meget meget mere! KROPPEN KOMMUNIKERER MED OS KONSTANT – MEN LYTTER VI? Hvert kropssystem, celle og atom i kroppen er i konstant kommunikation med hinanden for at opretholde balance. Af forskellige årsager, daglig stress og oplevelser igennem vores liv kan disse energikredsløb blive svage eller helt nedbrudt. Når det sker, vil kroppen typisk manifestere forskellige symptomer både fysisk og/eller psykisk. Så hvad er det kroppen vil fortælle dig, når du oplever sypmtomer og sygdomme af forskellig art? Er du stresset? Er du tit bekymret? Mangler du glæde? Har du smerter? Er du træt? Er du ofte syg? Lav energi? Manglende koncentration? Hvad med fordøjelsen? For meget medicin? Listen kan være lang…..! Din krop har svaret på, hvordan du heler, og har hele tiden haft det! BodyTalk kan hjælpe dig til at komme bagved dine symptomer og hele dem.

Hvordan?

Behandlerens opgave består først i at identificere, hvor kommunikationen er svag og svækket. Hvad er det din krop er klar til at “kigge” på? Behandleren “spørger” kroppen via biofeed-back (på lignende vis som ved kinesologi) og kontakter klientens hånd for at få etableret et “ja” eller “nej” fra kroppen. Med andre ord – kroppen viser selv vej …….! At identificere hvor kommunikationen(forbindelser/energikredsløb) er svækket: Behandleren anvender en avanceret BodyTalk protokol, som bedst kan sammenlignes med et stort landkort over din krop, hvor alle tænkelige dele af din krop og bevidsthedslag fysisk, pyskisk, mentalt og spirituelt er skitseret. Når et energikredsløb er idenficeret, med de detaljer og information tilknyttet , som er relevante, vil behandleren forbinde eller “linke”, disse dele i kroppen igen i den rækkefølge, det er prioriteret af kroppen.

Hvad kan BodyTalk behandle eller afhjælpe?

Kan BodyTalk hjælpe mig? BodyTalk handler dybest set ikke om at “behandle”, men om at genskabe kommunikationen i kroppen, at synkronisere denne og dermed facilitere større og bedre balance. BodyTalk har vist sig at have god effekt på følgende:

Kroppens medfødte visdom

BodyTalk arbejder vi udfra, at kroppen har sin egen medfødte intelligens. Når vi f.eks. skærer os, ved kroppen godt, hvordan den skal hele sig selv. Det er denne intelligens/visdom, der er det centrale i denne metode. Kroppen ved bedst selv, hvordan den skal opnå balance fysisk, psykisk, emotionelt og spirituelt. Men nogengange “glemmer” kroppen, hvordan den skal hele sig selv, og vi bliver syge. Det er her BODYTALK kan komme ind i billedet…….! Ingen diagnose! I BodyTalksystemet bliver der aldrig diagnosticeret. D.v.s. at årsagen til, at et symptom eller sygdom er kommet ind i vores liv, er lige så forskellig, som vi er mennesker. Et symptom eller flere er en ny og forskellig historie, hver gang en ny klient træder ind af døren. Der er ofte mange faktorer, der tilsammen bliver til sygdom og stress. Der anvendes ingen manipulerende teknikker, ingen medicin udskrives og systemet arbejder ikke imod andre eksisterende behandlingsformer. BodyTalk er et komplet og holistisk sundhedssystem, men kan sagtens anvendes sammen med andre terapiformer for at optimere helingsprocessen. BODYTALK: “BODY AND MIND DANCING TO THE MUSIC OF CONSCIOUSNESS” BEHANDLINGEN EN BODYTALK SESSION – SKRÆDDERSYET TIL DIG! Behandlingen foregår fuldt påklædt, og er meget afslappende. En BodyTalk session varer typisk mellem 30 til 45 minutter. Det kan også være kortere. Længden af en session hænger ikke nødvendigvis sammen med kvaliteten eller effekten af behandlingen. Selv den mest simple BodyTalk session kan arbejde meget dybt og skabe store forandringer. Kroppen viser selv, hvor mange forandringer, den er klar til, og indikerer selv, hvornår en session er slut. Forinden har vi talt lidt sammen, om det du gerne vil behandles for. Jeg arbejder uden agenda, og arbejder udelukkende udfra, hvad din krop selv bringer til overfladen. 

Tanker om BodyTalk

Måske synes du, at BodyTalk lyder som noget mystisk noget, eller du stiller måske spørgsmåltegn ved, om BodyTalk bare er endnu en ny behandlingsform i rækken på det store marked af forskellige alternative metoder. Hvad skal man dog vælge? Svaret er meget nemt: PRØV DET!! GIV DET EN CHANCE! Jeg har i min 10-årige karriere som behandler endnu aldrig stødt på en metode, som i den grad tager højde for, at krop, tanker, følelser og vores omgivelser hænger 100% sammen. Jeg ser forandringer og helbredelse hos mine klienter som aldrig før. Min egen livskvalitet, sundhed og kropsbevidsthed er højnet mere, end jeg nogensinde havde turde håbe på, og rejsen fortsætter!

At tappe for at synkronisere og balancere

Det at tappe på kroppen for at få dens fokus på at hele sig selv, har været brugt i flere oprindelige holististiske helbredsystemer som fx yoga. I dag kender vi det også fra fx tankefeltterapi. I BodyTalk specifikt anvendes det at tappe, hver gang et nyt “link” er blevet idenficeret (der kan være mange i een behandling). Der tappes først blidt på hovedet for at bede hjernen om at “fixe” den information, der kommer op, dernæst tappes blidt på hjerteområdet. Når vi tapper over hjertets elektromagnetiske felt, hjælper vi kroppen til at gemme og balancere alt det nye. På denne måde hjælpes kroppen til at integrere de nye ændringer og kroppens egen evne til at genoprette heling bevares. Bliver det meget bedre?

BodyTalk – videoklip med yderligere information! Video om de grundlæggende uddannelsesprincipper indenfor BodyTalksystemet. Sådan udfører du en hjernebarksbalance – og hører om teorien bag. Alle kan lære det