MediYoga

Healing indefra med din krop og energi i centrum!

MediYoga - selvhelbredende energimedicin til din kære krop!

MediYoga betyder Medicinsk Yoga, og er en nyere yogaform udviklet gennem forskning med det svenske sundhedsvæsen. I Sverige udskrives MediYoga på recept, hvis man fx har stress. Vildt ikke?  Jeg har selv udøvet andre yogaformer i mange år, men har fuldtændig tabt mit hjerte til  denne skønne yogaform. MediYoga udspringer af KundaliniYoga, men udføres i et langsommere og roligere tempo tilpasset dig, lige der, hvor du er.  Det er en fantastisk yogaform, som er udviklet til terapeutisk og healende formål for din krop, dit sind, dine følelser og din energi. HELE dig. Gennem Yogasessionerne kan du genskabe en stærk kontakt til dig selv, få mere kropsbevidsthed, mere nærvær og ro – så livsglæden kan få endnu mere plads hos dig.

Se holdoversigt længere nede for mere info og tilmelding!

MediYoga fordi:

Se her - hvad du kan forvente, hvis du vælger at lære MediYoga:

MediYoga har dokumenteret effekt på fx stress, smerter og kredsløbsproblemer. Derudover har det vist sig at have en positiv effekt på alt det der bor i vores udfordrede nervesystem som moderne menneske. Se nedenfor, hvilke udfordringer MediYoga kan hjælpe på, og hvad din krop kan se frem til!

Blide og simple øvelser, der går dybt og balancerer hele dig: Fysisk, mentalt og følelsesmæssigt.

Sammen med åndedrættet er øvelserne rytmiske – alt foregår i ro, og med lukkede øjne for at styrke din indre opmærksomhed. MediYoga kan derfor være ekstra godt til dig, som oplever dig selv som særlig sensitiv, dig med angst eller dig med et stresset og/eller udbrændt nervesystem.

Øvelserne udføres siddende, liggende og enkelte er stående. Øvelserne kan også udføres på en stol, hvis din krop har brug for dette. Åndedrættet er en vigtig del i alle øvelserne, og har afgørende betydning for dit energiflow  i kroppen.

Øvelsene tillader derfor alle energistrømme i hele kroppen at flyde mere frit. Energi kan gennem yogaen, begynde at cirkulere ud på steder, hvor den tidligere har stået stille. Hvis du regelmæssigt udøver MediYoga, kan der dukke gamle minder og følelser op, og nogle gange gamle smerter. Dette er en del af udrensningsprocessen og som med al rengøring er det dejligt, når det er gjort.

Kan jeg profitere af MediYoga, selvom jeg føler mig sund og rask?

Ja så absolut! MediYoga er også for dig som ønsker personlig udvikling med kroppen og din energi som vejviser! Eller for dig som har et ønske om at drage omsorg for dig selv og styrke dit helbred, dit sind og dit liv hele vejen rundt.

At øge og bevare din balance i dig selv. At skabe god energi i dit liv! Øvelserne har også en forebyggende effekt, så hvis du dyrker MediYoga jævnligt, sætter du god balance ind på din helbredskonto – også i fremtiden!

Sådan kommer du igang med MediYoga!

 Her i foråret og forsommeren er der igen nye hold og workshops. Tjek tid og sted nedenunder.

Alle hold og workshops har max 6-10 deltagere, for nærvær, ro og tid til dig. Ingen kæmpe hold.

Jeg inviterer dig til at komme som du er – uden krav til at du skal præstere noget som helst. BARE VÆR DIG!

Hvis du er nysgerrig på indhold og formål, så klik på knappen “Tilmeld dig” i kassen nedenunder, så vil du blive guidet hen til en mere detaljeret beskrivelse, inden du beslutter dig.

MediYoga Forår /Sommer
2024

Kropsfred & Stærk Energi
EFTERMIDDAGSHOLD!
kr 1050 6 x 1,5 timer
 • buddhist-yoga-pose Mandage kl. 16.30-18.00
 • buddhist-yoga-pose Opstart: Mandag d. 27. maj, 2024
 • buddhist-yoga-pose Du binder dig til hele forløbet
 • Mulighed for ratebetaling i 2 rater

MediYoga Forår
2024/Sommer

Kropsfred & Stærk Energi
AFTENHOLD!
kr 1200 8 x 1,5 timer
 • buddhist-yoga-pose Torsdage kl. 18.45-20.15
 • buddhist-yoga-pose Opstart: Torsdag d. 30. maj 2024
 • buddhist-yoga-pose Du binder dig til hele forløbet
 • Mulighed for ratebetaling i 2 rater

Workshop 2024

MediYoga, Magi & Manifestation
Start dit 2024 med god energi!
kr 600
 • buddhist-yoga-pose Dato kommer!
 • buddhist-yoga-pose Tid: 4 skønne timer kl. 9.30-13.30
 • buddhist-yoga-pose En selvkærlig gave af de særlige!

Hold øje - Workshop

Kommer snart!
kr ?
 • buddhist-yoga-pose Dato er på vej
 • buddhist-yoga-pose Tid: 3 skønne timer kl. 9.30-12.30
 • buddhist-yoga-pose Gaven til dig selv, din krop vil elske!

Individuel MediYoga

Hvis du ønsker individuel MediYoga undervisning som egenterapi, og ikke kan se dig selv på et hold, så klik her for yderligere info
Jeg har været til MediYoga nogle gange nu, og kan kun sige, at det er helt fantastisk, hvad det gør for mig. Jeg får bl.a. en indre ro og afspændthed, som ikke kan beskrives med ord – det skal opleves…! Det er helt sikkert en yogaform, som jeg ønsker at dyrke noget mere!
Kvinde, 52 år
Trygge rammer, god og varieret undervisning. Tydelig instruktion i øvelserne.
Anne, 24 år
MediYoga er en blid form for yoga, som giver mig en dejlig ro i kroppen. Elena er en dygtig og empatisk underviser, og man kan mærke, at hun selv brænder for MediYoga , og det det kan. En af de bedste former for yoga, hvis man ønsker ro og afslapning.
Tine Poulsen, 44 år
Jeg har været så heldig at prøve et par af Elena`s undervisningstimer i MediYoga. Jeg har aldrig prøvet yoga før, men jeg er allerede fan! Selv om det var helt nyt for mig, følte jeg mig med det samme tryg i situationen. Elena har desuden en skøn ro, når hun underviser. Kroppen taler jo sandhedens sprog, og min krop ”sagde” helt klart til mig, at jeg skal lave meget mere MediYoga i fremtiden! MediYoga er for mig en god metode til at balance min krop og mit sind. Jeg kan varmt anbefale Elenas MediYoga hold.
Kvinde, 47 år
Det her giver virkelig mening for mig - jeg var helt høj og glad bagefter. Helt sikkert det bedste, der er hændt min krop på det seneste! <3. MediYoga er som balsam for nervesystemet!
Stefi Kongsbak Jensen