MediYoga

Healing indefra med kroppen i centrum!

MediYoga - selvhelbredende energimedicin til din kære krop!

MediYoga betyder Medicinsk Yoga, og er en nyere yogaform udviklet gennem forskning med det svenske sundhedsvæsen. I Sverige udskrives MediYoga på recept, hvis man fx har stress. Vildt ikke?  Jeg har selv udøvet andre yogaformer i mange år, men har fuldtændig tabt mit hjerte til  denne skønne yogaform. MediYoga udspringer af KundaliniYoga, men udføres i et langsommere og roligere tempo tilpasset dig, lige der, hvor du er.  Det er en fantastisk yogaform, som er udviklet til terapeutisk og healende formål for din krop, dit sind, dine følelser og din energi. HELE dig. Gennem Yogasessionerne kan du genskabe en stærk kontakt til dig selv, få mere kropsbevidsthed, mere nærvær og ro – så livsglæden kan få endnu mere plads hos dig.

MediYoga fordi:

Se her - hvad du kan forvente, hvis du vælger at lære MediYoga:

MediYoga har dokumenteret effekt på fx stress, smerter og kredsløbsproblemer. Derudover har det vist sig at have en positiv effekt på alt det der bor i vores udfordrede nervesystem som moderne menneske. Se nedenfor, hvilke udfordringer MediYoga kan hjælpe på, og hvad din krop kan se frem til!

Blide og simple øvelser, der går dybt og balancerer hele dig: Fysisk, mentalt og følelsesmæssigt.

Sammen med åndedrættet er øvelserne rytmiske – alt foregår i ro, og med lukkede øjne for at styrke din indre opmærksomhed. MediYoga kan derfor være ekstra godt til dig, som oplever dig selv som særlig sensitiv, dig med angst eller dig med et stresset og/eller udbrændt nervesystem.

Øvelserne udføres siddende, liggende og enkelte er stående. Øvelserne kan også udføres på en stol, hvis din krop har brug for dette. Åndedrættet er en vigtig del i alle øvelserne, og har afgørende betydning for dit energiflow  i kroppen.

Øvelsene tillader derfor alle energistrømme i hele kroppen at flyde mere frit. Energi kan gennem yogaen, begynde at cirkulere ud på steder, hvor den tidligere har stået stille. Hvis du regelmæssigt udøver MediYoga, kan der dukke gamle minder og følelser op, og nogle gange gamle smerter. Dette er en del af udrensningsprocessen og som med al rengøring er det dejligt, når det er gjort.

Kan jeg profitere af MediYoga, selvom jeg føler mig sund og rask?

Ja så absolut! MediYoga er også for dig som ønsker personlig udvikling gennem kroppen, eller dig som bare har et ønske om at være god ved dig selv og styrke dit helbred og dit sind hele vejen rundt. At øge og bevare din balance i dig selv. At skabe god energi i dit liv! Øvelserne har også en forebyggende effekt, så hvis du dyrker MediYoga jævnligt, sætter du god balance ind på din helbredskonto – også i fremtiden!

Sådan kommer du igang med MediYoga

Lige nu findes der flere muligheder, som du kan vælge for at komme igang. Du kan bl.a. deltage på en af mine jævnlige MediYoga workshops med forskellige temaer. Hold øje her på siden for næste workshop.

Eller du kan vælge et MediYogakursus mod stress og udbrændthed, som kører over 4 gange à 2 timer.

 Corona virus er endelig ikke længere stopklods for mine små hold. Ifølge Sundhedsstyrelsen er det sikkert, at vi så småt kommer igang igen!

Første hold, som åbner er mit minikursus “Fra Stress til Kropsfred for Sensitive Sjæle”.

Så hvis nedlukningen og Coronakrisen har været hård ved dig og dit nervesystem, eller du af andre årsager trænger til at komme ned i kroppen og få RO og HEALING til dig og din energi – så kom med på minikurset – Kun få deltagere, og minimum 2 meters afstand for alles tryghed. Pt 2 pladser ledige.

Alle hold og workshops har et lavt antal deltagere for nærvær, ro og tid til dig. Jeg inviterer dig til at komme som du er – uden krav til at du skal præstere noget som helst. JUST BE YOU!

MediYoga Mini kursus forløb

Fra Stress til Kropsfred for Sensitive Sjæle
kr 1600 4 x 2 timer
 • buddhist-yoga-pose Hver fredag i 4 uger - kl. 15-17
 • buddhist-yoga-pose Opstart fredag d. 15. maj 2020
 • buddhist-yoga-pose Kan betales i 2 månedlige rater

MedYoga Workshop

MediYoga for Kropsfred og Stærk Energi!
kr 475 2,5 timer
 • buddhist-yoga-pose Workshop med fokus på at slippe stress, få indre ro og større mental klarhed. Læs om ekstra bonus i beskrivelsen!
 • buddhist-yoga-pose Påskesøndag den 12. april 2020
 • buddhist-yoga-pose Kl. 9-11.30

MediYoga for Alle - No Stress​

Tirsdagshold​ - Eftermiddage
kr 1250 8 x 1,5 timer
 • buddhist-yoga-pose Hver tirsdag i 8 uger
 • buddhist-yoga-pose Opstart: Dato kommer snart!
 • buddhist-yoga-pose Kl. 16-17.30
 • buddhist-yoga-pose Deltager gebyr kan betales i 2 rater

MediYoga for Alle - No Stress​

Torsdagshold​ for de morgenfriske
kr 1250 8 x 1,5 timer
 • buddhist-yoga-pose Hver torsdag i 8 uger
 • buddhist-yoga-pose Opstart: Dato kommer snart!
 • buddhist-yoga-pose Kl. 8.15-9.45
 • buddhist-yoga-pose Deltagergebyr kan betales i 2 rater

Individuel MediYoga

Hvis du ønsker individuel MediYoga undervisning som egenterapi, og ikke kan se dig selv på et hold, så klik her for yderligere info

Jeg har været til MediYoga nogle gange nu, og kan kun sige, at det er helt fantastisk, hvad det gør for mig. Jeg får bl.a. en indre ro og afspændthed, som ikke kan beskrives med ord – det skal opleves…! Det er helt sikkert en yogaform, som jeg ønsker at dyrke noget mere!

Kvinde, 52 år

Trygge rammer, god og varieret undervisning. Tydelig instruktion i øvelserne.

Anne, 24 år

MediYoga er en blid form for yoga, som giver mig en dejlig ro i kroppen. Elena er en dygtig og empatisk underviser, og man kan mærke, at hun selv brænder for MediYoga , og det det kan. En af de bedste former for yoga, hvis man ønsker ro og afslapning.

Tine Poulsen, 44 år

Jeg har været så heldig at prøve et par af Elena`s undervisningstimer i MediYoga. Jeg har aldrig prøvet yoga før, men jeg er allerede fan! Selv om det var helt nyt for mig, følte jeg mig med det samme tryg i situationen. Elena har desuden en skøn ro, når hun underviser. Kroppen taler jo sandhedens sprog, og min krop ”sagde” helt klart til mig, at jeg skal lave meget mere MediYoga i fremtiden! MediYoga er for mig en god metode til at balance min krop og mit sind. Jeg kan varmt anbefale Elenas MediYoga hold.

Kvinde, 47 år

Det her giver virkelig mening for mig - jeg var helt høj og glad bagefter. Helt sikkert det bedste, der er hændt min krop på det seneste! <3. MediYoga er som balsam for nervesystemet!

Stefi Kongsbak Jensen