MediYoga som Healende Terapi

Terapeutisk & Healende Yoga 1:1

Hvis du af en eller flere årsager ikke ønsker at deltage på et hold, er det også muligt at få et individuelt forløb med fx 3 MediYoga Sessioner. Her vil du blive introduceret og undervist i de 3 programmer, som er de vigtigste i MediYoga, og som via forskning har vist sig at have dokumenteret effekt på bl.a.:

Læs mere HER for yderligere info om denne skønne yogaform….

Når gammel visdom bliver til moderne holistisk sundhed!

Bliv din egen healer med MediYoga

MediYoga hjælper dig med at balancere dine energier, så du får det bedre fysisk, psykisk og emotionelt. Yogaformen arbejder terapeutisk for dig – Dvs, at hvis du udfører MediYoga jævnligt har du et kraftfuldt værktøj til at heale dig selv og skabe balance i dig uden hjælp fra andre end din kloge krop! 

Du vil blive undervist i rolige trygge rammer på dejlige luksus yogamåtter lavet af uld

Sådan foregår det

Forløbet består af 3 MediYoga sessioner à 1,5 time, hvor du via min undervisning, og guidning lærer meget af det grundlæggende indenfor MediYoga til eget behov. Første session varer 2 timer, da jeg skal have overblik over din historik og udfordringer for at hjælpe dig bedst muligt.

Du kommer til at gennemgå 3 forskellige programmer, som hver især består af en fast “opskrift” med blide fysiske og rytmiske yogaøvelser, åndededrætsøvelser, mantraer, og forskellige aktive meditationer, som din krop vil elske!

Vi mødes som udgangspunkt hver 14. dag, og efter endt forløb, har du et godt fundament for at kunne øve videre selv hjemme. Har du behov for yderlige 1:1 undervisning, kan du booke flere sessioner efter aftale.

Pris og ekstra bonus til dig

Som en ekstra bonus inkluderet i prisen, får du efter første session 4 mdr. gratis online adgang til MediYogas guidede programmer. Du kan også få online adgang via MediYoga Danmarks egen app. Findes både til Iphone og Android telefoner.

På denne måde, kan du hjælpe dig selv til at kortslutte den modstand, der typisk vil opstå, når hverdagen er igang, og du skal ned på yogamåtten selv. En dejlig hjælp til at tage vare på dig selv og tage ansvar for, at du har valgt at få det bedre. Du vil derudover få øvelserne udleveret på skrift og med illustrationer. 

Jeg glæder mig til at møde dig på yogamåtten!

kr 2500
  • buddhist-yoga-pose For hele pakken - Kan deles i 2 rater