Workshop - Fra stress til Kropsfred, Indre ro og Stærk energi!

WORKSHOP MED FOKUS PÅ SØVN, ENERGIMESTRING & SELVKÆRLIGHED

– Kom med på denne selvhealende workshop, forstå og ikke mindst MÆRK energien og baggrunden for, hvad du selv kan gøre med kroppen som vejviser til din livsvigtige søvn og din livsenergi 360 grader rundt om dig.

Bliv klogere på, hvorfor din nattesøvn er afgørende for en god balance i dit nervesystem, din hjerne, din krop & din smukke energi.

…og ikke mindst hvad du kan gøre ved det….!

Workshoppen er bl.a. for dig med

👉 Søvnudfordringer af enhver slags

👉En stresset krop

👉 Udbrændthed

👉 Tankemylder

👉 Overvældelse

👉 Øget sensitivitet

👉 Behov for mere selvomsorg,  mere ud af hovedet og ned i kroppen, energi & livsglæde i centrum!

Workshoppen består af

 • Et søvnfremmende, energikanaliserende og meget anvendeligt MediYoga-program, som du lærer at bruge i praksis – og du får efterfølgende programmet udleveret på pdf, så du kan bruge det på egen hånd efterfølgende.
 
 • Du får din helt egen 10 ml roll-on flaske med en soulful blanding af de lækre æteriske olier fra Doterra, som er målrettet en blid, rolig og healende skønhedssøvn og nervesystem.
 
 • Du lærer en powerfuld teknik fra BodyTalk til at balancere din hjerne og din energi. – udover MediYogaens fundament. som du også opnår kendskab til.
 
 • Introduktion til en skøn tapping meditation/healing til hjælp til at ændre dit mindset og dine tanker om dig selv og din søvn, og de udfordringer, du måtte have omkring dette tema.
 
 • OG meget mere energiguf..!

Ovenstående pris gælder for private. Hvis din faktura skal udstedes til en virksomhed, pålægges prisen moms.

Kontakt mig da, for fremsendelse af faktura plus moms: info@elenamichelsen.dk 

Live Workshop - lør. d 15. januar 2022
kl. 10.00 - 14.30

1250,- pr. person
 • Kan betales i 2 rater, hvis ønsket
 • Inkl. kaffe, te, frugt og snacks
 • Afholdes Lejrvej 4, 3630 Jægerspris
 • Max. 6 personer på holdet

Live Workshop - lør. d. 12. februar 2022
Kl. 10.00-14.30

1250,- pr. person
 • Kan betales i 2 rater, hvis ønsket
 • Inkl. kaffe, te, frugt og snacks
 • Afholdes Lejrvej 4, 3630 Jægerspris
 • Max. 6 personer på holdet

Noget om mig – din underviser på denne dejlige dag!​

Jeg hedder Elena Michelsen – og jeg er KÆMPE stor fan af MediYoga, energimedicin og selvhealende værktøjer og metoder, som på mange måder har forandret mit eget liv på den absolut fede måde!

Mediyoga er en fantastisk og helt anderledes og banebrydende form for yoga, der udføres i langsomt tempo og med et terapeutisk samt healende fokus. 

MediYoga og de metoder, du vil blive præsenteret for på workshoppen, er min egen lille både erfaringsbaserede-og -forskningsbaserede værktøjskasse.

Metoderne har vist sig effektfulde på særlig stress, smerter, søvnproblemer, udbrændthed, kredsløbsproblemer, hormonelle ubalancer og meget mere.

Jeg har selv erfaret gennem min egne MediYogahold, at yogaformen også har vist sig effektfuld på temaer som angst, ADHD, særlig sensitivitet, selvværd, energimestring og meget mere!

I MediYoga og alt det andet, vi skal lave sammen, samler i min optik det bedste fra Østens filosofier og viden om energi sat sammen med vestens viden og tilgang til kroppen med et mere fysisk, og fysiologisk perspektiv på dens spændende landkort.

Jeg elsker det holistiske perspektiv bagved, som er et stærkt fundament, i alt hvad jeg laver og er.

Jeg har selv dyrket forskellige yogaformer gennem mange år, og har samtidig undervist i Mediyoga i flere år nu. Jeg har en solid faglig baggrund som Holistisk Kropsterapeut & MediYoga Instruktør. 

Jeg har specialiseret mig i temaer som stress, selvværd, særlig sensitivitet, selvudvikling, angst/ADHD, nervesystemets betydning for healing af traumer m.m., og kroppens visdom som særlig rød tråd gennem det hele.

Jeg glæder mig til at byde dig velkommen til en workshop med dig og din søvn i centrum! 

Kærlig hilsen 

Elena 💛