Kan du sove dig til mere selvværd
og stærk energi?

YES!! Det kan du

– Kom med på workshop, forstå og ikke mindst MÆRK energien og baggrunden for, hvad du selv kan gøre med kroppen som vejviser til din livsvigtige søvn!

….og hvorfor din nattesøvn er afgørende for en god balance i dit nervesystem, din hjerne, din krop & din smukke energi.

Workshoppen er bl.a. for dig med

👉 Søvnudfordringer af enhver slags

👉 Tankemylder

👉 Overvældelse

👉 Øget sensitivitet

👉 Behov for mere selvomsorg,  mere ud af hovedet og ned i kroppen, energi & livsglæde i centrum!

Workshoppen består af

  • Et søvnfremmende, energikanaliserende og meget anvendeligt MediYoga-program, som du lærer at bruge i praksis – og du får efterfølgende programmet udleveret på pdf, så du kan bruge det på egen hånd efterfølgende.
 
  • Du får din helt egen 10 ml roll-on flaske med en soulful blanding af de lækre æteriske olier fra Doterra, som er målrettet en blid, rolig og healende skønhedssøvn.
 
  • Læring om en powerfuld teknik fra BodyTalk til at balancere din hjerne og din energi. – udover MediYogaens fundament. som du også opnår kendskab til.
 
  • Introduktion til en skøn tapping meditation/healing til hjælp til at ændre dit mindset og dine tanker om dig selv og din søvn, og de udfordringer, du måtte have omkring dette tema.
 
  • OG meget mere energiguf..!

Live workshop - Lørdag den 11. september 2021 - kl. 9.30-14.30

1350,- pr. person
  • Kan betales i 2 rater, hvis ønsket
  • Inkl. Kaffe, te, frugt og snacks
  • Afholdes Lejrvej, 3630 Jægerspris
  • Max. 6 personer på holdet
intropris

Ovenstående pris gælder for private. Hvis din faktura skal udstedes til en virksomhed, pålægges prisen moms.

Kontakt mig da, for fremsendelse af faktura plus moms: info@elenamichelsen.dk 

Din erfarne MediYoga-underviser

Jeg hedder Elena Michelsen – og jeg er selv stor fan af MediYoga, der på mange måder har forandret mit eget liv fra den dag, jeg stødte på yogaformen første gang.

Mediyoga er en fantastisk og helt anderledes og banebrydende form for yoga, der udføres i langsomt tempo og med et terapeutisk samt healende fokus. 

MediYoga har stærk forskning bag sig, som har vist sig effektfuld på særlig stress, smerter, søvnproblemer, udbrændthed, kredsløbsproblemer, hormonelle ubalancer og meget mere.

Jeg har selv erfaret gennem min egne MediYogahold, at yogaformen også har vist sig effektfuld på temaer som angst, ADHD, særlig sensitivitet, selvværd, energimestring og meget mere!

I MediYoga samler i min optik det bedste fra Østens yogafilosofier og viden om energi sat sammen med vestens viden og tilgang til kroppen med et mere fysisk, og fysiologisk perspektiv på kroppens spændende landkort.

Jeg elsker det holistiske perspektiv bagved, som er et stærkt fundament, i alt hvad jeg laver og er.

Jeg har selv dyrket forskellige yogaformer gennem mange år, og har samtidig undervist i Mediyoga i flere år nu. Jeg har en solid faglig baggrund som Holistisk Kropsterapeut & MediYoga Instruktør. 

Jeg har specialiseret mig i temaer som stress, selvværd, særlig sensitivitet, selvudvikling, angst/ADHD, nervesystemets betydning for healing af traumer m.m., og kroppens visdom som særlig rød tråd gennem det hele.

Jeg glæder mig til at byde dig velkommen til en workshop med dig og din søvn i centrum! 

Kærlig hilsen 

Elena 💛