Ordløs terapi med støttende og transformerende æteriske olier

Indenfor æteriske olier tilbyder jeg 2 ydelser:

  1. Temaolier
  2. Personlig olielæsning 

 

1. Temaolier 

Vælg bland disse 4 olier, hvis et af temaerne passer til dig, og der hvor du står lige nu

Hvad siger din intuition – Hvilken energi, har du brug for at få aktiveret?

No stress

Olien, der reducerer overvældelse, forvirring, tvivl, uro og stress. Få støtte til at ankre dig selv, ro i nervesystemet, velværefølelse og indre tryghed.

Powerwoman

Olien til dig, der er i transformationsprocess, dig der går nye veje, ønsker power til forandring, og til at holde fast i dig selv! Få støtte til at åbne for mere mod, styrke og vilje til at gå vejen. Til mere frihed, flow og manifestation af dine drømme.

Chokrelease

Olien til dig, der har gamle chok og traumer siddende i systemet. Til dig, der føler dig fastlåst, magtesløs og trænger til at blive ”optøet” og få livsenergien mere i sving igen. Olien kan også bruges, hvis du føler dig stresset og udbrændt. Få støtte til at føle dig mere fri igen, til at åbne for glæde og mere klarhed i dig selv. Ro til dit nervesystem og dyb ankring.

Soul Bliss

Olien til dig, der gerne vil arbejde mere med dine spirituelle energier. Kontakten til det, der er større end dig selv, og din viden om, at alt er energi. Olien der balancerer alle dine chakraer med både ankring, alignment (følelsen af ligevægt og balance i din sjæl og krop) og din forbindelse op ad til – til dit højere selv og din intuition.

Vælg et eller flere af ovenstående temaolier. 

Pris pr. stk.: Kr. 185,00,-

Fragt tillægges: Kr. 49,00,- kr. (Til- eller fravælges ved bestilling)

Du kan spare fragten, hvis du selv har mulighed for at hente din olie i min Holistiske Oase på Lejrvej 4, 3630 Jægerspris.

OBS: Alle der køber mere end 1 temaolie får tilsendt en åndedrætsmeditation til en værdi af 69 kr. uden ekstra beregning.  

2. Personlig olielæsning

Du kan også vælge at få en Personlig olielæsning.  Olien er er i 100 % i alignment med dine energier lige nu.


Jeg stiller ind på dig med min clairvoyance og stærke intuition, og du får lige præcis den olieblanding, du har brug for lige nu.

Jeg læser dine energier, og ud fra det, jeg mærker, vælger jeg nøje de olier, din krop, din sjæl og din energi kalder på.

Dette gælder også hvor meget eller hvor lidt af hver olie, der skal i.

Sådan foregår det

Olien blandes op med en neutral bæreolie lavet på kokosolie. Du modtager din olie i en roll-on flaske. Perfekt til den sensitive modtager, så olien ikke bliver for kraftig.

Du får efterfølgende tilsendt en grundig PDF fil med en beskrivelse af de olier, der er i din blanding.

I beskrivelsen står også info om anvendelse og brug af din olie.

Du må meget gerne sende et eller to kodeord til din olie, der helt kort beskriver det, du har brug for støtte til lige nu.

Fx stress, udbrændt, overvældet, forvirret, i tvivl, lavt selvværd, grænser, nye skridt med nyt mod.

Bestil pesonlig olielæsning her

TILBUD: 

1 stk. olie til 299,00 kr. plus fragt 49,00 kr. 

Normalpris 350,00 kr.

Tilbuddet kører hele november 2022.

Alle bestilte olier afsendes hver fredag.

Du kan spare fragten, hvis du selv har mulighed for at hente din olie i min Holistiske Oase på Lejrvej 4, 3630 Jægerspris.

Dette aftales pr. mail.