Er det nu, du skal tage et skridt nærmere,
at stå stærkere i dig selv som særligt sensitiv?

Vil du med på en lille rejse, der kan gøre en stor forskel for dig, din krop og dit skønne sensitive energisystem?

Er du til blid yoga og personlig udvikling, og har du et ønske om at give mere slip og være mere ligeglad med, hvad andre tænker om dig?

På dette dejlige MediYoga online forløb, vil du få værktøjer og indsigter i, hvordan du som særligt sensitivt menneske, kan få mere af det, der gør DIG glad, og mere fri til at være den DU ER – med kroppen som kanal og MediYogaens univers som et stærkt fundament for dit næste skridt på rejsen i dit liv!

8 timer i alt – fordelt over 4 fredage à 2 timer kl. 15.30-17.30, følges vi ad. Du vil i forløbet få mange gaver til dig selv og din krop, og hjælp til at blive mere bevidst om netop DIN sensitivitet, og hvordan du bedre kan vende det til en drivkraft og styrke.

Undervisningen vil foregå live via Zoom fra min Holistiske Oase i Jægerspris.,

Forløbet er for dig, der kan genkende følgende udfordringer,
der hvor du er i livet lige nu:

💛  Du oplever, at dit nervesystem går for meget i alarmtilstand?

💛 Du oplever, at du kan have svært ved at passe på din energi? Udtrættes hurtigt?              

💛 Du har svært ved at mærke dig selv & dine behov – og samtidig mærker du alt for meget?

💛 Du trænger du til at være mere i fred med din krop?

💛 Du kan have svært ved at mærke, hvad der er din energi, og hvad der er andres?

💛  Du savner indre følelse af ro og tryghed?

💛 At du har lukket for meget ned for din indre ”spirituella”?

💛 Andre menneskers stemninger og forventninger påvirker dig så meget, at du føler verden hviler alt for meget på dine skuldre?

💛 For at gøre alting perfekt, tager du tit for meget på dig, så tingene ”bliver gjort ordentligt”?

….og imens brænder du langsomt din energi af…..?

 

MediYoga via Zoom er bare overraskende godt. Elena er virkelig god til at skabe ét rum, selvom vi er i hvert vores. Ét rum, hvor verdenen udenfor bliver glemt og vi har fuld fokus på os og det vi er her for. At få ro og skabe mere balance og energi. Til slut sikrer Elena at vi kommer tilbage til os selv og vores eget rum. Underskøn oplevelse. Kan kun anbefales.

Susanne K. Brandt

 

  • Undgå sårbarheds-fælden

Når vi har en øget sensitivitet med os, ryger vi ofte i sårbarhedsfælden, hvor livet overvælder i en grad, som ikke er særlig hensigtsmæssig. Med for meget stress, angst, forkerthed og utilstrækkelighedsfølelse – og tankemylder, der laver rod i maskineriet.

Sådan behøver det ikke at være, kære du.

Slut med at føle dig

  • misforstået
  • overdrevet sart
  • anderledes på den irriterende måde
  • Aldrig god nok

Når du lærer at forstå dig selv, kan du i højere grad tage ejerskab på din energi og sensitivitet, og den du er.

På den måde healer du dine relationer til dig selv og andre indefra – din familie, dine veninder/venner, dine kollegaer, you name it..

 Når vi selv føler os mere hele, vil det smitte af på vores omgivelser 360 grader rundt.

Du er ikke alene 

HEY! – Du er ikke alene.

På holdet vil det fælles udgangspunkt være, at vi alle er særligt sensitive, selvom vi er forskellige – du vil kunne genkende dig selv undervejs i de andre og i mig.

Det kan der være en smuk gave i.

 

LET THE GOOD VIBES INTO YOUR LIFE

 

Lad os sammen vende udfordringerne til en
større følelse af frihed, lethed og glæde

GAVEN TIL DIG SELV I DETTE FORLØB:

Blide skønne yogaøvelser, åndedrætsteknikker, styrkende mantraer, og powerfulde meditationer, som virker terapeutiske og healende i dit energisystem, dit nervesystem og din krop.

Vi skal gennem MediYogaens healende univers arbejde med kroppens fantastiske intelligens, og derigennem komme flere skridt nærmere accepten af, at være den vi er.

Vi skal gå i dybden med indre ro, et godt fundament/stærk energi, og dejlig blid selvomsorg.

Vi skal have fokus på gaverne, magien og ressourcerne i at være et menneske, der sanser verden og livet stærkt og intenst.

Bedre balance i hele dit energisystem.

Du får inspiration til, hvordan du i højere grad kan lære at anskue din sensitivitet på en måde, hvor du kan lære bruge den til din fordel! For det kan du!

 

Mediyoga online redder min uge. Effekten af online sessionen er så intens, at det ikke helt er til at forstå, at den holder så lang tid efter Elena formår at “brænde” gennem skærmen med sit kærlige og omfavnende væsen, så man i sessionen føler sig næsten i samme lokale som hende

Kathe Jørgensen

 

 

 

Onlineforløb hos Elena er balsam for sjælen og healing for cellerne. Elena formidler sine budskaber med en præcision, hjertevarme og inspiration som rækker helt hjem i stuen. Det er “næsten som at være der selv” fordi nærværet er intakt og undervisningen altid rammer – lige der hvor der er brug for det. Jeg har med stor taknemmelighed nydt Elena’s MediYoga både i den fysiske Holistiske Oase og i den digitale Holistiske Oase og jeg anbefaler varmt et forløb hos Elena – både med MediYoga som overskrift samt andre forløb. Det er en gave – for livet 

Anja Smed

 

DER ER FLERE GAVER TIL DIG PÅ DETTE FORLØB

Du kan tilmed hapse disse skønne fordele:

5 måneders abonnement til MediYogas danske app, hvor du har adgang til de programmer, vi laver, så du nemt kan implementere øvelserne mellem modulerne og fortsætte på egen hånd, når forløbet er slut.

Værdi: 276,00 kr.

Lille lukket facebookgruppe til praktiske beskeder, spontane indlæg fra mig, deling med hinanden i et fortroligt forum med mere.

Midt i forløbet afholdes en spørgetime online.

Du kan deltage på en Q & A via Zoom, hvor vi samler op midtvejs, og jeg står til rådighed med ekstra intuitiv sparring med de spørgsmål, du måtte have undervejs om stort og småt. Det er helt frivilligt, om du ønsker at deltage.

Det praktiske

Pris
1950,00 kr. Kan betales i 2 månedlige rater på hver 975,00 kr.

OBS:

Hvornår
Forløbet varer i 4 uger, hvor vi mødes 2 timer hver fredag
– første gang: Dato på trapperne.

Se tidsplan her:
– Dato og tid følger
– Dato og tid følger
– Dato og tid følger 
– Dato og tid følger

Du binder dig til alle 4 gange for optimalt udbytte.

Hvordan kommer jeg med

Du tilmelder dig onlineforløbet senestdato og tid følger snarest.

Det med småt

Med din betaling godkender du anførte betalingsbetingelser på faktura, som du modtager umiddelbart efter registrering. Når du har betalt er du bindende tilmeldt.

Jeg vil glæde mit til at have dig med på en 4 ugers rejse ind i din
vidunderlige, magiske, sensitive krop og energi!

Om Elena

Jeg hedder Elena, og det er mig, der bliver din Soulmentor, inspirator og MediYoga guide på forløbet, hvis du føler dig kaldet til at deltage!

Jeg er passioneret Soulhealer og Holistisk krops-og livsnørd, og har gennem snart 20 år arbejdet med at inspirere og hjælpe særligt sensitive mennesker, og deres sensitive børn & børn med særlige behov.

Kærlig hilsen og namaste fra Elena
Holistisk Kropsbehandler, Soulhealer & International MediYoga instruktør