Healing Soul Walk & Talk

Sessioner i naturen

Healende og transformerende BodyTalk session i skoven for sensitive sjæle.

Læs mere her om, hvad du kan forvente at opnå med dette magiske energiarbejde i skoven, som din krop vil elske!

LET THE GOOD VIBES INTO YOUR LIFE

Sådan foregår det

Vi mødes et aftalt sted, forventningsafstemmer, og så starter vi sessionen gående i stilhed til et udvalgt skovområde. Jeg stiller skarpt ind på dig, din krop, dit energifelt, dit nervesystem og den information, der er vigtig og prioriteret lige nu i dig, så du hurtigt kommer til kernen i din process, og det, du er udfordret af lige nu.

Sikker afstand

Vi finder et privat sted, hvor vi grounder os – forbinder os med naturen, og bruger naturens energi som ekstra hjælp til at folde din process ud, der hvor du har brug for det. Jeg arbejder med din krop og din energi på sikker afstand af dig, uden at røre dig fysisk, da vi jo i sagens natur er forbundede alligevel.

Du vil ikke være i tvivl om, at din krop tager imod, din vibration højnes øjeblikkelig, og du kan slippe lag af stress, smerter og andre ubalancer, som forhindrer dig i at være i balance.

Har du chok og traumer siddende i nervesystemet, som blokerer for dit flow, kan vi også arbejde med det.

Din krop viser vejen til din heling, med skoven som smuk og healende baggrund for din session!

Særligt sensitive

OBS! Jeg har specialiseret mig i at hjælpe højsensitive kvinder og deres sensitive børn/børn med særlige  behov – primært med at slippe stress, overvældelse, smerter, chok og traumer. Jeg hjælper dig med at forstå dig selv med et kærligt blik, og at tage ejerskab på din sensitivitet (uanset årsagen til din følsomhed og ekstra antenner..).  

Jeg hjælper dig med at lære at bruge din sensitivitet til din fordel, og dermed leve dit liv i overensstemmelse med din sjæl, og hvem DU ER! Med fred i hjertet, højere selvværd og ro indeni. Slut med at føle dig misforstået, ensom og anderledes.

Når vi lærer at tage ejerskab på vores energi og sensitivitet, og den VI ER, bliver vi også bedre mødre og kærester – og vores børn bliver mere hele mennesker!