Kurser & workshops

GOOD VIBE WORKSHOP :

MediYoga, Magi & Manifestation

Vi skal åbne for mere kropsfred, stærk energi og en klar selvkærlig retning for dig og dit 2024!

Læs mere
3 ekstra bonusser til dig inkluderet i prisen:

MediYoga – Selvhelbredende energimedicin til din kære krop!


Jeg glæder mig til at se dig!
Kærlig Hilsen Elena

MediYoga forårs workshop:
- Lad sjælen få en fredfyldt krop at bo i!

Kom med til en dejlig workshop og måske et tiltrængt åndehul i 2,5 timer med MediYoga og kroppen i centrum. Fokus vil være på at nedtone stress, skabe indre ro i hjerte og krop, styrke nervesystemet og den mentale klarhed.

Du får samtidig alle tiders mulighed for at afprøve yogaformen på egen krop, hvis du er ny i MediYoga. Du kan herefter nemt beslutte dig for, om du vil med på et af forårets hold!

Læs mere

Du bedes komme i afslappet tøj, du kan bevæge dig frit i, og et par varme sokker.
Jeg glæder mig til at se dig!

Kærlig hilsen Elena

Workshop for Stressede Mødre til Børn m/Særlige Behov

KOM FRA BEKYMRING OG STRESS til mere FRED, LETHED & GLÆDE!

Kære dig, der har fundet vej til denne workshop!

Jeg har skabt denne selvkærlige og opløftende workshop til dig, som er mor til et barn med et eller flere særlige behov – fx autisme, ADHD, angst, fysisk handicap, eller andet.

Læs mere
Workshoppen er for dig der: 

– Kom med til en dag, hvor du kommer dig selv lidt nærmere, mærker at det er muligt, at din stress kan lette, og dit overspændte nervesystem kan få lov at slappe mere af.

Hvor du kun skal tænke på DIG og mærke DIG – i selskab med andre mødre, der er i nøjagtig samme situation som dig.

– Workshoppen er IKKE gruppeterapi, men blot et forum, hvor vi er sammen om det samme. Jeg skaber et trygt rum, hvor du kan vælge at være introvert eller dele lidt ud af dig selv – begge dele er ok og i orden.

Tid til mere kærlig og bæredygtig forandring? JEG VISER DIG:

PSSSST…. – DU ER IKKE ALENE…… ♥

– Jeg er selv mor til en nu 23 årig søn med autisme, ADHD og en mindre spastisik lammelse, og det har i den grad præget mit liv i alle mulige retninger, som jeg ALDRIG i min vildeste fantasi, havde forestillet mig….

For det kan man ikke, før man står i det……

Jeg har derfor skabt workshoppen, som ikke fandtes, da jeg selv for mange år siden stod i orkanens øje, og ikke anede mine levende råd. Da det var værst, anede jeg ikke, hvad klokken var, hvis nogen spurgte mig…..  Når man får et barn med særlige behov, kan man ikke undgå at blive presset, uanset hvor højt man elsker sit barn.

Der er rigtig mange forældre til børn med diagnoser/særlige behov, som er i højrisikogruppen for at ende i de triste statistikker, der tæller kronisk stress, udbrændthed og skilsmisse… Lad os sammen vende den tendens!

Kærlig hilsen Elena