Anbefalinger

Jeg stod i en svær periode i mit liv, hvor jeg næsten lige havde mistet min søn. Det var en kæmpe sorg, som jeg i starten fik psykologhjælp til. Da det ikke hjalp, valgte jeg at starte hos Elena, hvor jeg stadigvæk går. Hun hjalp mig med at lære nye sider af mig selv at kende. Hun gav mig vejrtrækningsøvelser til de svære og hårde dage. Det vigtigste af alt lærte hun mig at være mere kærlig ved mig selv ved at lytte til min krops signaler. Derfor kan jeg kun varmt anbefale Elena❤

Kom til Elena første gang efter at have fået hende anbefalet af min veninde. Både min veninde og hendes datter har brugt Elena. Nu bruger jeg hende selv og begge mine børn kommer hos hende. Hun har nogle fantastiske evner som kan hjælpe en, selvom man så sad helt tavs. Jeg har personligt brugt Elena til at rydde op i et indre kaos tynget af angst. Elena er god til at finde ind til kernen og er enormt støttende. Elena har en helt unik måde at tilgå mennesker og jeg er taknemmelig for at jeg er landet på hendes vej. Jeg vil til hver en tid anbefale Elena uanset problemstilling. Hun er oprigtigt og meget dygtig.

Jeg har igennem tiden haft stor glæde af Elena´s utrolig dejlige væsen, og meget store faglighed, som tydligt skinner igennem i hendes behandlinger. Elena har en stor pallette af værktøjer som hun gør brug af, afhængig af årsagen/problematikken. Jeg har fået behandlet flere fysiske ting, men kommer nu hos Elena for at holde skavanker fra døren OG ikke mindst for at blive hjulpet igennem de skvulp livet giver. Også det er Elena fantastisk til – jeg bliver altid mødt med forståelse og empati – og ender gerne med at gå derfra en hel del klogere på mig selv og min situation. Jeg kan kun give Elena min største og varmeste anbefaling.

Jeg henvendte mig til Elena første gang, fordi jeg havde nogle følelsesmæssige problemer, jeg gerne ville have belyst og lettet. Jeg er siden da kommet regelmæssigt, og kommer oftest når jeg har stresssymptomer, eller på anden måde har brug for at få hjælp til fysiske såvel som mentale udfordringer. Jeg har brugt Elenas hjælp til at få sluppet og healet gamle traumer, mønstre, begrænsende overbevisninger og lignende. Jeg oplever altid hjælpen hos Elena som meget omsorgsfuld og empatisk. Det er rolig, blid og nænsom behandling og samtaleterapi. Efter en session føler jeg mig altid ti tons lettere - for mentalt affald! Det har en kæmpe effekt, og meget bliver sluppet både effektivt og nemt, når det er klar til at blive sluppet. Hos Elena føler jeg mig altid mødt og set som den jeg er, og taget nænsomt af på lige præcis den måde, der er bedst for mig. Jeg har ofte fået en større forståelse for og indblik i, hvorfor jeg har ageret som jeg har, eller hvorfor jeg har tiltrukket de smerter eller udfordringer, jeg har skulle deale med. Det har stor betydning for mit helbred, både fysisk og mentalt, at få de behandlinger hos Elena. Som person er Elena sød, skøn og dejlig - og utrolig omsorgsfuld og empatisk, så det er en ren fornøjelse at komme hos hende. Jeg vil til hver en tid anbefale Elena til alle, der har brug for hjælp. Kram herfra 🙂

En behandling hos Elena er både en sansemæssig stærk oplevelse og effektiv behandling i ét. Jeg har prøvet mange dygtige behandlere gennem årene , ofte med en ret så kortvarig effekt - som om forandringen endte i den gamle hverdags problemstilling igen - efter nogle dage, efter en uge. Hvilket ikke er sket for mig hos Elena. Tværtimod har der været både en øjeblikkelig og en mere langsigtet forandring efterfølgende. Jeg tager et behandlingsforløb hos Elena hver sommer og det hjælper mig hver gang kvalitativt videre. Dertil kommer at Elenas facon og værensform : Hendes sødme , rummelighed , engagement , evne til nærvær kombineret med hendes skarphed og præcision i sig selv er en dejlig og tryg favn at hvile i - og turde arbejde indenfor. Hendes hjerte fylder rummet.

Jeg havde både fysiske symptomer i min krop, og mange uhensigtmæssige livsmønstre, som jeg ikke selv var bevidst om. Mødet med Elena og hendes omsorgsfulde og professionelle kunnen, har skabt store forandringer i mit liv! Jeg har fået det meget bedre, og kan kun give mine varmeste anbefalinger.

En af de dejligste oplevelser jeg har haft, på trods af smerte og tårer. En øjenåbner, med fantastisk lærdom fra en helt igennem fantastisk kvinde! Bare TAK! ❤️

Jeg henvendte mig til Elena pga. tankemylder, og en krop der sitrede af uro/stress. Jeg følte mig med det samme tryg og kærlig mødt. Elena hjalp mig med at få øje på, hvilke gamle mønstre og overbevisninger jeg bar rundt på, og hvordan de faktisk hæmmede mig i mit liv. Jeg har fået ro i både krop og sind efter nogle sessioner i hendes dejlige selskab. Til og med mit tankemylder er væk, det er helt vildt fedt. Det havde jeg aldrig troet kunne lade sig gøre, for jeg har altid haft tankemylder. Elena er fantastisk dygtig til at skabe ro i krop og sind. Jeg giver hende de varmeste anbefalinger.