3 typiske tegn på, at din søvn er ude af balance

Søvnen er den bedste og mest healende medicin i verden til ALLE vores processer i kroppen. Både fysisk, mentalt, følelsesmæssigt og spirituelt.

Og det bedste er, at søvnen koster helt gratis, og er HELT uden bivirkninger… Der er kun gaver og gevinster ved at have et godt søvnmønster og gode søvnvaner.

Så jo bedre vi sover, jo stærkere er vi fysisk, og jo stærkere, vi føler os fysisk, jo mere kan vi klare følelsesmæssigt og mentalt. HVIS DIN SØVN ALTSÅ KØRER OPTIMALT!

Det er helt okay at søvnen svinger, men hvis der er et gentagende uhensigtsmæssigt mønster over længere tid, kan det være en god ide at tage dig af det!

3 typiske tegn på, at din søvn er ude af balance

1 Du har svært ved at falde i søvn, og bruger meget tid på at overgive dig til søvnen.

2 Du vågner en eller flere gange i løbet af natten, og kan have svært ved at falde i søvn igen.

3 Når du vågner, føler du dig ikke fuldt udhvilet og frisk, men uoplagt og træt?

Måske alle 3 ting på én gang?

Hvis du kan svare ja til bare et af spørgsmålene, er det vigtigt, du ikke ignorerer kroppens signaler. For det er kroppens måde at sige til dig, at der er noget, den har brug for, som den ikke får.

Særligt sensitive og søvn

Som særligt sensitive, sansestærke væsener, er vi i øvrigt mere modtagelige for indtryk, påvirkninger, sansestimuli, andre menneskers energier med mere.

Det betyder alt andet lige, at der også er flere stimuli og energier, der skal fordøjes, sorteres og integreres i vores krop og hjerne hver dag… OG ISÆR, NÅR VI SOVER…

Jeg oplever selv, at fordi jeg påvirkes meget af både min indre og ydre verden, kan det fx til tider være svært at slukke for ”kværnehjernen”, når jeg skal sove, og tankerne kan flyve rundt som vildfarne popcorn.

Kender du det

Som jeg plejer at sige, er det at være mere sensitiv og sansende end flertallet, svarer til at leve livet gennem et forstørrelsesglas.

Dvs, at de indtryk, sansninger, følelser og oplevelser vi har, FORSTÆRKES og FORSTØRRES og intensiveres mere end hos andre.

Ergo – DER ER BARE MERE AT PROCESSE OG BEARBEJDE… også når vi lægger os til at sove, og så kan vi nemt komme på overarbejde…..

HELDIGVIS ER DER MASSER, VI KAN GØRE SELV.

Hent oversigt med 10 tips til din magiske skønhedssøvn

Du kan starte med at hende min guide med en oversigt over 10 praktiske tips til at styrke og balance din nattesøvn.

Du tilmeldes samtidig nyhedsbrevet fra Elena Michelsen – Den Holistiske Oase, hvor du får information om livet som særlig sensitiv, yoga, søvn og holistisk livsstil. Du vil også modtage lejlighedsvise tilbud om arrangementer, aktiviteter og kurser. Du kan let framelde dig nyhedsbrevet igen, hvis det ikke er noget for dig. Læs privatlivs- og cookiepolitik