Læs udvalgte referencer fra klienter som jeg har hjulpet igennem tiden:

Kronisk Tarmsygdom, Angst og Søvnproblemer:

Jeg er en mand på 67 år, som i min tidlige ungdom fik konstateret en kronisk tarmsygdom, som har fulgt mig på godt og ondt gennem mit liv. Dette har gjort, at jeg gennem flere operationer fik fjernet hele tyktarmen samt en stor del af tyndtarmen. I perioder har det været nødvendig at tage væske gennem kateter, for at kroppen havde den rigtige balance med væske I de senere år har jeg klaret mig uden denne hjælp, men for 3 år siden fik jeg en meget kraftig lungebetændelse og et efterfølgende stafylokokangreb i forbindelse med behandlingen af dette.

 

Efter en periode på ca.2 år, fik jeg tilbudt en behandling hos Elena, som arbejder med BodyTalk. Efter 2 besøg, begyndte der allerede at ske en del. Jeg kunne mærke, at jeg ikke spændte så meget mere i kroppen, og ”varmen” begyndte at vende tilbage. Der begyndte også at gå længere og længere tid i mellem, at jeg vågnede op om natten med angstsved.

Livslysten begyndte langsomt at vende tilbage!

Jeg fik forslag til kostændring og forskellige øvelser som kunne forbedre hele situationen med min behandling. I dag ca. et halv år efter er jeg næsten helt ude af væskeindtag gennem kateter, samt at vægten/appetit er steget. Angsten er også væk og min hverdag er blevet rigtig ”skøn”. Tak til Body Talk! Hilsen Peter Houman

Peter 67 år

Kroniske smerter, astma & fordøjelsesproblemer m.m.

Jeg har gennem mange år haft kroniske smerter i min højre skulder, astma og andre ubalancer i min krop. Jeg havde egentlig slået mig til tåls med, at det nok aldrig blev anerledes, og da jeg startede op i et behandlingsforløb hos Elena, så jeg det mest som blot lindrende behandling og akut førstehjælp.

Jeg blev dog klogere, og har det i dag langt bedre end nogensinde! Min krop gemte på meget gammelt “affald”, og ved Elenas kombination af de forskellige behandlingsmetoder, blev der arbejdet med både det bevidste og det ubevidste plan.

Elena formår at læse og forstå kroppens signaler, og sætte ind med den rigtige behandling. Det har ikke kun været behandling af mine fysiske symptomer, men også en personlig udvikling samtidig. For mig hænger krop og sjæl sammen.

Hvis du ønsker at gøre noget ved dine gener og symptomer, kan jeg på det varmeste anbefale Elena!

Jeanette Hassel