Melder du dig syg, eller går du på arbejde?

I dag blev mod forventning en hjemmedag.

En dag på sofaen med morgenhår, forskellig farvede sokker, og lidt for meget snot og lidt for lidt energi. En sund og naturlig reaktion fra min krop, som bare fortæller, at jeg det sidste stykke tid har budt den lidt for meget.  For meget mental energi, og for lidt ”krop”. Alt det der sker er heldigvis skønne ting – der er bare fyldt op – ganske enkelt. Ubalance i energien på mit indre batteri…. For jeg har krudt bagi, og der er så meget spændende, jeg gerne vil nå…..meeeeen…

Jeg måtte aflyse mine klienter,

hvilket ikke er fedt for mig, men i dag kom min krop i første række…og sikke en befrielse. Fra det øjeblik, jeg gav slip, kunne jeg igen nyde livet, stilheden, og den dejlige ro, der indfandt sig. Den indadvendte næring, som er så møghamrende vigtig at huske.  Jojo – med snot og det hele, men det er jo bare symptomet…. Årsagen var et helt andet sted…

Heldigvis sker det ikke så ofte mere.

Jeg er blevet meget bedre til at spotte i tide, når jeg glemmer at nære mig selv.  Tidligere kunne jeg køre derudaf i måneder uden at lytte til mig selv og min krop. Den går sgu ikke længere.  Hvad med dig – husker du at lytte og stoppe op? Prisen for at lade være kan være høj. Det er typisk her, jeg møder mine klienter. Når selvkærligheden og næringen har været sat på pause alt for længe. Måske endda i årevis….

Hvis jeg havde valgt at gå på arbejde i dag, havde jeg svigtet mig selv….

–  Når vi vælger at gå på arbejde trods sygdom og symptomer, er det næsten altid fordi, vi gerne vil gøre andre glade og tilpasse os forventninger fra kollegaer og chefen. Men det er os selv, der betaler prisen i sidste ende. Og det er ikke særlig selvkærligt….  At sige nej til andre indimellem er jo også at sige ja til dig selv…Har du tænkt på det?

Når vi bliver syge, er det efter min overbevisning altid fordi, kroppen reagerer sundt og naturligt på en usund, ikke nærende, knoklende eller følelsesmæssig stressende situation. Eller summen af det hele. For vi har alle en intelligent krop, der er skabt til at hele sig selv. Nogen gange skal den bare have lidt hjælp. Som at tage en dag i sengen eller på sofaen med netflix og urte te. Eller kaffe..:-).

Andre gange skal vi bede om hjælp.  Enten i vores relationer eller ved mere udfordrende og vedvarende symptomer (læs – følelser, der ikke er blevet givet nok heling, tid og omsorg) en professionel hjælper.

Jeg håber, at have inspireret dig til at tage en nærende omsorgsdag, næste gang din krop siger fra<3 Fordi du fortjener det!

Har du symptomer, der vender tilbage igen og igen,

eller føler du sidder fast i et negativt mønster fysisk, følelsesmæssigt eller mentalt, vil jeg elske at hjælpe dig med at kaste lys på årsagerne, og sætte skub i din selvhealing med kroppen som vejviser…. Så du igen kan føle mere lethed, glæde og god energi i dit liv.

Big Love herfra

Elena<3

 

 

Elena er super professionel og byder på en kæmpe visdom, en rummelighed fra Hjertet samt et universelt nærvær! Kan Virkelig anbefales – meget brugbart og effektivt! Hele familien går jævnligt hos Elena hvilket afhjælper og forebygger, skaber balance og renser ud i bagagen der ikke mere er brug for!

Ninia Bouet